20 anys creant llars

Notícies

SIGNATURA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L'AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT I LLAR UNIÓ CATALONIA SCCL

Signatura del conveni amb l'Ajuntament de L'Hospitalet de LLobregat  i LLAR UNIÓ CATALONIA SCCL  pel desenvolupament de 76 habitatges amb protecció oficial.

PRESENTACIÓ DE LA NOVA PROMOCIÓ La Muntanyeta ST. Boi

Aquesta setmana s'ha presentat a la ciutadania de Sant Boi la promoció d'habitatges protegits que la cooperativa Llar Unió Catalònia construirà pròximament en uns terrenys cedits per l'Ajuntament a l'avinguda de l'Aragó. És un pas més en l'aposta per garantir l'accès de la ciutadania local a l'habitatge.

L'Ajuntament de Sant Boi, UGT Catalunya i la cooperativa Llar Unió Catalònia SCCL van signar l'abril de l'any passat el conveni de col·laboració que farà possible desenvolupar aquesta promoció, comercialitzada amb el nom de Sant Boi La Muntanyeta .

Llar Unió Catalònia, la cooperativa d'habitatges de la UGT, construirà des del pròxim mes de març a l'avinguda de l'Aragó (districte de Camps Blancs) tres edificis amb un total de 85 habitatges: 77 de protecció oficial i 8 de renda lliure . L'Ajuntament destinarà 10 d'aquests habitatges al lloguer assequible.

Aquest web utilitza cookies, pots veure la nostra política de cookies, aquí.   
Política de galetes +