20 anys creant llars

Notícies

¡SEGUIMOS ESTANDO PARA TI!


Benvolguts cooperativistes,

Davant la situació que estem vivint amb el COVID-19, volem traslladar-los un missatge de tranquil·litat i manifestar-los que el nostre compromís de servei continua intacte. Per aquest motiu, els informem que tot l'equip de Qualitat Habitatge Social S.A continua operatiu i els assegurem el bon funcionament de les nostres vies de comunicació amb vostès durant el període d'estat d'alarma decretat pel Govern.

A continuació, els indiquem els correus electrònics i telèfons a la seva disposició per a qualsevol dubte o informació:

Tel. 93.601.10.80

E-mail: comercial@qhs.cat

Restant a la seva disposició per a qualsevol consulta, els traslladem molts ànims i solidaritat perquè col·lectivament puguem revertir aquesta circumstància en la major brevetat possible.Rebin una afectuosa salutació,

ACTE PRIMERA PEDRA SECTOR LES GUARDIOLES MOLINS DE REI

Amb motiu de l'inici de les obres de la promoció de Molins de Rei de Qualitat Habitatge Social S.A, el passat 8 de maig a Molins de Rei va tenir lloc l'acte simbòlic de col·locació de primera pedra.
L'acte va ser tot un èxit, reunint un total de 60 persones a la  mateixa parcel·la on Qualitat Habitatge Social S.A  desenvoluparà la promoció. En aquest esdeveniment vam tenir el plaer de comptar amb la presència de Camil Ros i Duran (Secretari General de l'UGT de Catalunya) i Xavi Paz (Alcalde de Molins de Rei).
Des de  Qualitat Habitatge Social S.A, volem agrair la la presència i implicació de tots ells.

Aquest web utilitza cookies, pots veure la nostra política de cookies, aquí.   
Política de galetes +